• 06-42278634
 • info@studiotoptotteen.nl
 • Neem contact op voor een afspraak

This is title

Gezichtsbehandelingen

Decaar gezichtsbehandelingen

Quick Refresh Treatment by DÉCAAR
Doel: Dient ter kennismaking en tevens om de huid kort te reinigen voorafgaande aan bijvoorbeeld de Algae Peeling. Deze behandeling is ook geschikt voor tieners met beginnende oneffenheden.
Hierbij word het gezicht gereinigd. Hierna volgt een scrub of enzymatische peeling. De huid is nu voor behandeld om eventuele oneffenheden zonder beschadigingen goed weg te kunnen halen. Dan volgt er nog een gezichtsmasker die aangepast wordt naar het huidtype. Er wordt afgesloten met een dag/nachtcrème.

Boost my Skin Treatment by DÉCAAR
Doel: Het intensief reinigen van de huid en deze voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Hierbij wordt een oppervlakte reiniging uitgevoerd gevolgd door een peeling of scrub ter voorbereiding op het verwijderen van oneffenheden. De wenkbrauwen worden gemodelleerd waarna wordt afgesloten met een intensief masker inclusief oogmasker en een massage van de rug nek en schouders en decolleté. Er wordt afgesloten met het oxygen gel en dag/nachtverzoring aangepast aan het huidtype.

Me-time treatment by DÉCAAR
Het intensief reinigen van de huid en deze voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Daarnaast zorgen we voor een stuk ontspanning tijdens de behandeling.
Bij deze behandeling krijgt de huid een goede diepte reiniging. Dit kan bestaan uit een enzymatische peeling of fruitzuurpeeling. Ook worden de wenkbrauwen gemodelleerd en kan de klant ontspannen tijdens een gelaatsmassage van ongeveer 20 minuten. De massage wordt aangepast naar de conditie van de huid om zo het optimale resultaat te kunnen bereiken.  Oneffenheden worden weggehaald waarna er afgesloten wordt met een oogmasker en masker aangepast naar het huidtype. Er wordt afgesloten met het een serum en dag/nachtverzoring aangepast aan het huidtype

Cleansing treatment by DÉCAAR
Doel: Het intensief reinigen van de huid welke nog geen Algae Peeling mag ondergaan. Hierbij wordt de huid goed intensief gereinigd, de huid wordt voorbereidt om oneffenheden goed weg te kunnen halen om vervolgens gekalmeerd te worden met een onstekings remmend masker.

 

Algae peeling

De algae-peeling behandeling is een unieke biologische kruidenpeeling van Decaar, ontwikkeld door een dermatoloog en gebaseerd op een combinatie van algen,puur natuurlijke kruidenvezels en essentiële oliën. De algae-peeling is niet agressief. U ervaart dus geen vervelling, rode huid of pijn. Een voordeel is dat zich direct kunt opmaken. De algae-peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collagen en elastine. Tevens verhoogt het de immuniteit van de huid en worden alle functies van de huid genormaliseerd. De Algea-peeling is geschikt voor alle huidtypen. U kunt deze behandeling eenmalig ondergaan of in kuurverband van 3 keer in 3 weken tijd.

DÉCAAR Deep Phyto Complex peeling
Doel: Wanneer de klant last heeft van (ernstige) acne en acnelittekens, een door de zon beschadigde huid, rimpels of een vale teint, is behandeling met de Deep Phyto peeling ideaal. Het indrukwekkende aan het Deep Phyto Complex is dat het de huid snel en diep penetreert, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. Het verzacht rimpels, herstelt de zonbeschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen.

DÉCAAR Deep Phyto Complex i.c.m. Algae Peeling

De optimale reiniging van de huid is een combinatie van bovenstaande peelings. In kuurverband kan het deep photo complex tijdens de laatste behandeling gecombineerd worden.

DÉCAAR Breath of Life treatment
Deze treatment is speciaal ontwikkeld voor een  huid die last heeft van  verlies aan elasticiteit,vermoeidheid, zuurstoftekort of schade ondervindt ontstaan door externe invloeden of stress. De huid wordt voorzien van moleculaire zuurstof en de vochtbalans normaliseert.

Renaissance Treatment
voor huidverjonging &versteviging

De Decaar renaissance treatment wordt volledig afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.De treatment kan in sterkte worden aangepast, waardoor de boosters nog beter door de huid worden opgenomen. De renaissance treatment zorgt voor een ware wedergeboorte van de huid.
Resultaat:
– De stevigheid is aanzienlijk verbeterd
– De diepte van de wimpers is verminderd
– De huid is stralend, jeugdig en gezond
– De vermoeide en vale huid is fris
– De celvernieuwing is gestimuleerd.

Acid peel Klapp

Effectieve hulp tegen huidproblemen. Peelings zijn een effectief middel om een breed spectrum aan huidproblemen te
behandelen, zelfs zonder medische hulp.

De chemische peelings op basis van fruitzuur worden gebruikt voor uitwendige toepassing bij het verfijnen of gladstrijken van de huid. Fruitzuur stimuleert de huid om sneller en beter te regenereren. De huid lijkt zichtbaar frisser en voelt gladder en fijner aan. Fruitzuur stimuleert de collageenproductie, waardoor kleine rimpels en pigmentvlekken
worden verminderd. Acne-symptomen kunnen worden verlicht en de poriën verfijnd. Het resultaat is een zuivere huid..

Acne

Acne is een afwijking in de talgklier functie. Acnesymptomen kunnen worden verlicht en de poriën kunnen worden verfijnd. Een gericht toegepaste acne-peeling gaat onzuiverheden tegen en reguleert de talgproductie.

 • Antibacteriële werking
 • Poriën kunnen worden verfijnd
 • Acne- littekens kunnen vervagen

Overmatige verhoorning van de huid kan worden verminderd.

Couperose

Couperose is een vasculaire verwijding in de gezichtshuid. Couperose-peeling verlicht de symptomen en verbetert daardoor het huidbeeld. De toegepaste aminozuren hebben een kalmerend, evenwicht herstellend effect en ondersteunen de aanmaak van collageen.

 • Verbeterd de huiddikte en stevigheid
 • Ondersteunt de natuurlijke regeneratie
 • Ontstekingsremmende en hydraterende werking

Lifting

Rimpels zijn vervelende gevolgen van huidveroudering De lifting peeling maakt gebruik van pyrodruivenzuur om het bindweefsel gladder en steviger te maken. Vermoeide en slappe huid kan hiermee duidelijk worden verjongd.

 • Kleine rimpels kunnen worden geminimaliseerd
 • De cel vernieuwing wordt geactiveerd
 • De huid krijgt een fijnere uitstraling

De huidelasticiteit wordt verbeterd

Whitening

Hypermigmentatie is overmatige ophoping van melanine in de huid. De whitening peeling is bedoeld om daarvoor zichtbare huidverkleuring te verminderen en dode huidcellen te verwijderen. Behandeling met whitening peeling kan binnen 8-10 dagen leiden tot zichtbare verwijdering van overtollige huidlaagjes.

 • Maakt de huid lichter
 • De huid ziet er gladder uit
 • De huid wordt gehydrateerd