This is title

Natural face lifting

Bij de Natural FaceLifting wordt het bindweefsel en de onderliggende spieren krachtig aangepakt, waarbij nuttige stoffen vrijkomen, maar ook afvalstoffen.

WAT IS NATURAL FACE LIFTING?
Natural Face Lifting is een manuele verjongingskuur van het gelaat, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen.
Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.
Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed stevig bindweefsel. Dit bindweefsel zit barstensvol collageen en elastine. Zolang we jong zijn zullen we geen last hebben van rimpels omdat het gehalte van het collageen en de elastine hoog is in het bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid, wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat eruit. De huid wordt slapper wat tot het gevolg fijne lijntjes en rimpels heeft. Rimpels die uiteindelijk diepe rimpels gaan worden.

DE BEHANDELING
Natural Face Lifting is een intensieve massagetechniek gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, word de aanmaak van de collagene-en elastine vezels gestimuleerd. Daardoor verbeterd sterk de kwaliteit. De massage werkt celvernieuwend en de huid ziet er jonger en steviger uit. 
Intense effleurages, bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen wisselen elkaar af.
Daarbij komt dat uw huid er veel beter en gezonder uitziet.
Vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger en dit steeds meer na verloop van de kuur.

De afvalstoffen die zijn vrijgekomen worden afgevoerd d.m.v. een lymfedrainage. Hierbij wordt uw huid van vocht voorzien en zal er stralend gaan uitzien.

Studio TOP tot Teen werkt alleen op afspraak.

06-42278634