• 06-42278634
  • info@studiotoptotteen.nl
  • Neem contact op voor een afspraak

Single Post

Bio-peeling

01 januari, 2017   I   by marcel

De Bio-Peeling behandeling is een unieke biologische kruidenpeeling van Neoderma,ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebasseerd op een combinatie van algen,puur natuurlijke kruidenvezels en essentiele olien. De Bio-peeling is niet agressief,dus geen vervelling,geen rode huid en geen pijn.

Voordelen : u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De neoderma Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collagen en elastine, Tevens verhoogt het de imuniteit van de huid en worden alle functies van de huid genormaliseerd. De Neoderma Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen.

  • Share

Leave Your Comment

Studio TOP tot Teen werkt alleen op afspraak.

06-42278634